28 septembrie 2011

Loc de stat cu Miruna


Asta e una unul dintre primele locuri frumoase pe care le-am gasit în călătoriile mele virtuale. Ţin minte că i-am trimis repede Mirunei linkul într-un mail şi i-am spus că îmi doresc să stam impreuna aici. Ea mi-a răspuns că îl ştie deja, iar eu m-am supărat că nu mi-l arătase şi mie. Am regăsit apartamentul azi pe Freshome şi încă îmi doresc să locuiesc aici cu Miruna.

8 comentarii:

  1. Intr-adevar e un loc grozav de impartit cu o prietena. Imi si imaginez deja anumite scenarii: dupa o zi infernala la munca, fetele,imbracate in halate din satin,se pun pe visat pe acoperis, privind stelele, avand in mana cate o cana imensa cu ceai de fructe. Imi permiti sa te intreb daca lucrezi in domeniul design-ului sau al artei?? Ai fi un designer de interioare genial.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei! Asta ar fi o imagine perfecta. :D
    Nu lucrez in domeniul ăsta. Eu doar admir. Îmi plac mult tot soiul de căsuţe dar nu-s priceputa şi n-am idee cu ce se mănâncă. :) Mulţumesc pentru aşa un compliment.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doar o parere sincera: multi au impresia ca-s nepriceputi, asta doar pana incep sa se intereseze de un anumit lucru si realizeaza ca de fapt lucrurile stau altfel. Daca esti pasionata de interioare, cu putina munca, sunt convinsa ca ai realiza nu doar un blog bun care sa acopere domeniul ;) Succes, in orice caz!

    RăspundețiȘtergere
  4. :) Ambiţie, ambiţie, ambiţie! Asta da încurajare. Ai dreptate. În orice caz, am planuri măreţe cu "Vreau să stau şi eu aici" şi sper să iasă ceva drăguţ. Mi-ar plăcea să fii pe aproape şi să-mi spui o părere.
    O zi frumoasă!

    RăspundețiȘtergere
  5. Vai... terasele 'pe acoperis' gen... mi se par geniale... perfecte.. avai... ce frumoasa ii...

    RăspundețiȘtergere
  6. si de chemat amicii la ceai si poveeesti! (imi imaginam ca locuinta a ta si a mirunei e facuta din carti!)
    uff...ce as mai sta si eu acolo

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi, hi! Cărţi, pisici, câini şi filme! :)) Dacă ar fi a mea, foarte des ai fi musafir, Zandra!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...