12 octombrie 2011

Stop apartamentul meu!


Pentru o casă ca asta aş face orice. Aş renunţa la ciocolată, aş sta departe de jeleuri, n-aş mai canta în duş sau nu aş mai mânca niciodată în pat, dacă mi s-ar cere. Apartamentul ăsta e din seria apartamentelor din Suedia şi e încă un motiv pentru care vreau să stau şi eu acolo, în ţara oamenilor cu case frumoase. Mă apuc de făcut cele mai frumoase gesturi din lume ca să-l merit şi să-l primesc drept răsplată.

3 comentarii:

  1. da, da, love suedia. nu cred ca exista case mai frumoase. usa aia uriasa care da pe terasa e fantastica, iar lumina din tara asta..oofff...pacat ca e frig si nu sunt prietena cu frigul deloc...

    RăspundețiȘtergere
  2. Intr-adevar e mirific. Singurul dezavantaj in ce priveste Suedia e frigul, asa cum a mentionat Corina mai sus. In rest, sa tot avem case ca acolo. Sa speram ca nu o sa fii niciodata nevoita sa renunti la nimic ca sa ai o casa asa. :D (eu una n-as putea renunta la jeleuri)

    RăspundețiȘtergere
  3. He, he! :) Mie imi place frigul. Mă ţine pe acasă. Poate de asta au suedezii casele aşa de frumoase, pentru că işi petrec mult timp în ele. :D @Malina Şi eu sper să nu duc o viaţă departe de jeleuri. :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...